fbpx

Яка чудова назва сесії  – Посланці благодаті!

Зараз, коли ви розпочинаєте своє офіцерство,  наша молитва за вас полягає в тому, щоб у вашому житті та служінні вас знали, як людей, які діляться посланням Божої благодаті.  Світ має почути це послання сьогодні більше, ніж будь- коли раніше.

У світі, де здається, що зло часто таке сильне, послання Божої безумовної любові та милосердя світить, як маяк у темній ночі.  Наша роль полягає в тому, щоб упевнитися, що усі люди – чоловіки, жінки, хлопчики та дівчата, чують і відчувають любов Бога.

Коли ми оглядаємося на два останніх роки, ми визнаємо, що ваш досвід навчання був унікальним.  Коли розпочалася пандемія, заняття та духовні дні, поклоніння та спілкування, все перейшло в режим онлайн. Це, звичайно, було не тим, що було заплановано, не тим, що ми мріяли щоб було вашим досвідом, але ми дякуємо вам за ваше терпіння та витривалість, оскільки співробітники ІПО знаходили  нові способи продовження навчального процесу в надзвичайно складних обставинах і готували вас до життя  служіння.

Ми також дякуємо директору та співробітникам ІПО, а також гостям- викладачам за те, що навчальна програма була гнучкою та адаптованою до обставин,що постійно змінювались поза їх контролем.

Зрештою, ми нагадуємо вам, що ви – Покликані Люди.  Бог розмістив Свій поклик у ваших серцях, а ви були слухняними та відповіли на Його поклик. Оскільки Він покликав вас, ми впевнені, що Він буде з вами.  Залишайтеся поруч з Ним і дозвольте Йому скеровувати своє майбутнє.

Як зазначено у 1Сол. 5: 24 ” Вірний Той, Хто вас кличе»

Нехай будуть виклики, можливості та сповнення ваших мрій, в той час, як ви розпочинаєте життя служіння, лідерства та спілкування з Богом у Армії Спасіння.

Полковники Кельвін та Шералін Петібрідж

Територіальні лідери

Територія Східної Європи    

Вітаємо Посланців благодаті із вашим Рукоположенням!