fbpx

Генерал в Ботсвані

Спасенці та друзі були раді вітати генерала Брайана Педдела та Комісіонера Розалі Педдел (Президента Світового Жіночого Служіння) у Ботсвані, де вони стали першими міжнародними лідерами, які відвідали країну. Генерал та Комісіонер Педдлел також провели час у Зімбабве під час тижневого візиту до Території Зімбабве та Ботсвани.

У Хараре гості відвідали зібрання офіцерів, кадетів та лідерів корпусів. У своєму посланні в Заклику до Місії Генерал призвав присутніх внести свою частину для завоювання світу для Бога.

Після зібрань Генерал відкрив і присвятив штаб-квартиру, в якій розміститься командир Дивізії Великої Хараре. Будинок був побудований за кошти, повністю зібрані солдатами та друзями з Дивізії без зовнішньої фінансової допомоги. Проект був святом прогресу у напрямку фінансової самостійності на Території.

В Ботсвані Генералу та Комісіонеру Педдел  танцювальний колектив Mafitlhakgosi влаштував традиційний прийом. Також, як традиція в Ботсвані, Генералу було подаровано шапку та тростину, а Комісіонера Розалі прикрасили національною накидкою. Їх також привітали молодші солдати, які захоплено вітали гостей прапором Ботсвани.

З аеропорту лідери поїхали на зустріч з міністром  зі звязків президента, управління та публічного адміністрування паном Кабо Морваенгом. Розповідаючи про соціальну  підтримку роботи Армії Спасіння  в Ботсвані, Генерал запевнив уряд Ботсвани в постійній підтримці руху в перетворенні життя найбільш нужденних верств населення Ботсвани. Міністр відзначив постійну підтримку Армії Спасіння. Він визнав служіння Церкви, яке, за його словами, є стратегічно необхідним для боротьби з гуманітарними кризами в силу її мандату та здатності охопити всі прошарки населення.

Після зустрічі міжнародні лідери зустрілися зі спільнотою Ради Церков Ботсвани, членом якої є Армія Спасіння. Президент Ради, єпископ Метлхайотлхе Белеме, сказав своїм спеціальним гостям: “Хоча Ботсвана не є християнською державою, але  ми є нацією християн не лише через чисельну перевагу, але й завдяки ролі, яку відігравала Церква як до, так і після незалежності Ботсвани ».

У суботу музиканти із Зімбабве та Ботсвани провели полудень натхнення та благословення, коли вони презентували свій двогодинний концерт, який проходив у Пасторальному центрі Ave Maria. У заході взяв участь міністр Морваенг, з яким Генераль та Комісар Педдел зустрілися раніше.

Міжнародні лідери завершили свій візит зібранням святості у неділю, в якій взяли участь солдати та друзі з Зімбабве та Ботсвани.

У своєму Біблійному посланні Генерал розповів про Божу благодать. Він закликав Спасенців та друзів у Ботсвані відповісти на заклик Бога, присвятити Йому свої життя і рухатися в послугу. Він закликав їх нести Божу любов у світ, який страждає.

Зустріч завершилася закликом Генерала до всіх присутніх присвятити своє життя Христу.

Доповідь майора Лінії Нямутара

Генерал та Комісіонер Розалі Педдел здійснили перший історичний візит до Ботсвани