fbpx

Останні десять тижнів я сфокувався на заклик “Будь готовий”, який є першою частиною заклику до місії генерала Брайана Педдла (1). Сьогодні я почну з заклику “Будь задіяним” (2) 

Ось деякі вибрані цитати з цим фокусом: 


«Ви мої свідки», – слово Господнє, – 
«і мій слуга, якого я вибрав.. » 
Ісая 43:10а 

“Ідіть, отже, і зробіть учнями всі народи…”, – говорить Ісус 
Матвія 28:19а 

“Не можемо ми не говорити про те, що самі бачили та чули говорить”
, -стверджує Петро 
Діяння 4: 20б 

І дух і наречена говорять: “Прийди!” І хто чує, нехай каже: “Прийди!” – говорить Іван 
Одкровення 22:17а 

“Я докладу всіх зусиль, аби показати, що християнство є по суті соціальна релігія; і перетворення її суто на релігію передбачає просто її знищення”, – говорить Джон Уеслі (3) 

«Інші!», – каже Вільям Бут – і цим все сказано. 

Манна на сьогодні: 
Спасенний для спасіння інших; та спасенний для служіння іншим
——————————— 
(1) Посилання

(2) ЗАКЛИК ДО СЛУЖІННЯ: Служіння іншим має бути пріоритетом у здісйсненні нашої місії. Ми повинні цінувати офіцерів, місцевих офіцерів, солдат, прихильників та молодших солдат, визнаючи також, що багато працівників та добровольців Армії Спасіння є ключовими людьми у виконанні наших завдань. 

ЗАКЛИК ДО ПОКЛОНІННЯ: Ми повинні звеличувати спокутну любов Бога через наше богослужіння, шукаючи відповідні культурні шляхи для об’єднання нас всіх у хвалі та вдячності, коли звертаємося до людей і вітаємо їх. 

ЗАКЛИК ДО ВІРИ У ЄВАНГЕЛІЄ: Розповсюджуючи добру новину ми повинні визнати Його силу для спасіння і трансформації. Через силу Святого Духа люди можуть бути звільнені від усього, що заважає їм досягти свого Богом даного потенціалу. 

(3) У першому томі збірника класичних проповідей Уеслі “Соціальна святість, а не просто святість” у “Нагірна проповідь нашого Господа” IV – проповідь ХІХ- видавництво Франсіс Асбері Прес-Гранд Репідз-1955 стр. 382 

* Фотографія на першій сторінці книги Гарольда Хілла-рекомендується. 
Задіяний для інших