fbpx

Шановні Спасенці,

Я вітаю вас в ім’я Ісуса Христа і надсилаю цей лист, сподіваючись, що ви отримаєте його в тому дусі, задля якого він призначений. Користуючись нагодою, хочу запевнити вас у своїх молитвах і, з Божої ласки, у своїй любові та вдячності кожному з вас.

У минулому році все людство зазнало впливу коронавірусу. Я дійсно розумію і з перших вуст знаю, як це вплинуло на всіх нас, і що одні страждали більше, ніж інші. Я пишаюся культурою щедрості, яка розростається в Армії Спасіння, що дає можливість надавати допомогу, розраду і підтримку незліченній кількості людей. Для виходу з цієї пандемії увага зосереджена на різновидах вакцин. Рівні можливості доступу є проблемою, і від імені Армії Спасіння  я зробив так, щоб мій  голос був почутий. Я сподіваюся, коли це буде можливо, ви приєднаєтесь до мене в отриманні вакцини, якщо ви її ще не отримали. У всьому, що відбувається, Армія Спасіння займає активну позицію і завоювала прихильність мільйонів,  допомагаючи та служачи. Зараз я молюсь, щоб в результаті було багато плодів – великий урожай душ.

Як вашого Генерала, мене добре підтримує різноманітна група вищих керівників, які знаходяться в різних куточках  по всьому світу. Протягом цього року ваші міжнародні лідери зустрічались онлайн, щоб дискутувати на важливі теми. Це залучення забезпечило величезну підтримку моєї відповідальності за вирішення важливих для Армії  питань. Зараз є чіткий мандат, і ми працюємо над тим, щоб забезпечити наше місце у постійно мінливому світі задля наших обов’язків Царства.

Наприклад, наша увага до розвитку Лідерів та планування наслідування сприймається як життєво важлива для нашого майбутнього. Цей пріоритет пов’язаний з питанням гендерної рівності. Докладаються зусилля щодо розробки потужного і чіткого плану, який визначає та окреслює питання в межах нашої культури Армії Спасіння. Особливої ​​уваги заслуговує складна тема щодо людської сексуальності. У цьому я зазначаю, що наші дискусії не призвели до будь-якого прагнення відійти від нашого сформульованого погляду. Хоча цілком ймовірно, що деякі Спасенці сподівались на зміни, враховуючи складний характер цього питання по всьому світу, було визнано, що необхідні подальші теологічні думки та роздуми. Тепер ми повинні прийняти на себе відповідальність за те, як ми дотримуємось різних поглядів, забезпечуючи краще почуття приналежності до спільноти Армії.

Мені дуже приємно, що я обіймаю посаду Генерала в той час, коли видаються нові «Правила  та положення для солдатів».  Я даю вам дві книги – «Покликаний бути солдатом» та «День за днем». Перша –  зосереджена на вивченні солдатства Армії Спасіння як покликання, а друга – на розумінні зв’язку учнівства з місією. Разом вони можуть бути інструментами для перетворення, оновлення та відродження нас як руху. Я молюсь, щоб це позитивно вплинуло на ваш шлях.

Я досі впевнений, що наш світ потребує і заслуговує на енергійну, впевнену та мотивовану Армію Спасіння, яка готова до битви та може служити іншим. Дякуємо за участь у  марші вперед, і нехай  рука благословення буде над нами. Нехай ми відчуємо щось найвеличніше.

Мій заклик до місії залишається: будь готовий, будь залучений, будь відповідальний.

«А Тому, Хто може зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо, силою, що діє в нас, Тому слава в Церкві та в Христі Ісусі на всі покоління на вічні віки. Амінь». (До Ефесян 3:20-21, переклад І. Огієнка).

 

Генерал Брайан Педдл

Звернення Генерала до Спасенців