fbpx

Україна…вибухи, страх, холод, розпач, біль, сльози, голод, розгубленість, сум, лють. Все це наповнює стомлену і виснажену Україну. Кожен сантиметр цієї землі “палає”, десь як в Бахмуті від вогню, десь як в Маріуполі від суцільного жаху, десь як в нашому Дніпрі від дірки розміром в життя людей, які загинули в зруйнованому будинку.

Попри все, Україна бореться, тримається і зцілюється любов’ю людей, які щодня підтримують один одного, дарують любов, турботу та піклування тим, хто більше цього потребує. Люди діляться водою, їжею, одягом, ковдрами, взуттям, але цінніше за час, увагу та любов – немає нічого. Любов Христа, яка потрапляє через людей в цей змучений світ і є тим світлом, що допомагає вижити, фізично, емоційно та духовно. Посмішка дитини, яка ще нещодавно бачила як розірвало сусідського хлопчика, з яким гралася, обійми малюка, який перестав говорити через те, що ракета прилетіла прямо в кімнату, життя –  в очах хлопчика, який втратив тата-захисника…. – це те що не дає згаснути і є тим самим світлом. Діти змучені війною, підлітки – в пошуку себе, жінки, які втратили опору, чоловіки нерозуміючі, що робити, бабусі і дідусі, яким довелося покинути все своє життя і починати знову, волонтери, служителі які режимі 24/7 шукають, роздають, втішають, люблять. Це ті люди, які надихають і тримають Україну, бо не здаються, бо живуть.

Наша команда – це актор театру, власниця магазину, аніматор, хлопець з інвалідністю, біохімік, працівник МЧС, вчительки, перекладач і багато людей, які стали однією сім’єю та, попри все, несуть любов Христа в життя людей.

Бог відкриває свої обійми в цей жахливий час для кожного, знову і знову, Він наче тримає кожного українця, кожну розчаровану душу, втирає сльози розпачу, суму та надає побачити привід для посмішки, радості і відчуття щастя в кожному дні.

Ось така наша стомлена, але щаслива Україна. Україна з прагненням миру всередині сердець і навкруги нас. Ми сильні в Ісусі Христі, ми вільні в нашому Спасителі, ми зціленні Його ранами, ми освітлені Його любов’ю.

Лідер корпусу Дніпро,

Солдат Рак Наталя

Любов Христа, що потрапляє через людей в цей змучений світ і є тим світлом, що допомагає вижити, фізично, емоційно та духовно