fbpx

У зв’язку з  підготовкою до Міжнародного Дня Молитви Армії Спасіння 2021 за дітей та молодь, який відбудеться в неділю, 28 березня  2021 року, в Інтернеті доступний широкий спектр ресурсів та заходів. Це особовий захід, який проводиться у четверту неділю березня кожного року, відзначається Армією Спасіння в усьому світі і служить центром  зосередженої  Молитви. Зокрема, в цьому році життя, освіта та життєво важлива соціальна  взаємодія дітей були перервані діями, вжитих з метою припинення поширення COVID-19.

 

Ресурси для Молитовного Дня 2021 року були створені Департаментом з Справ Дітей та Молоді в Території Нової Зеландії, Фіджі, Тонгі та Самоа в межах теми «Побачено і почуто». Їх можна завантажити  англійською, французькою, німецькою, хінді, фарерською, ісландською, норвезькою, португальською, іспанською, суахілі та тамільською мовами.

 

Існує консервативний підхід до  дітей, який говорить про те, що їх належить  «побачити, та не почути», але капітани Марк і Маришка Поттерс (Офіцери з Справ Молоді та Дітей Міжнародної Штаб-квартири) пояснюють, що «Біблія показує нам багато історій про важливі ролі дітей в історії Бога. Подумайте про Самуїла, Давида та Марію. « Іісус же сказав: пустіть діток, і не бороніть їм приходити до Мене,- бо Царство Небесне належить таким». Діти важливі для Бога і, отже, важливі для нас.

 

«Ми вважаємо, що сьогодні діти – це лідери, учні та ті, хто приймає рішення сьогодні. Ми віримо, що в дітей є унікальні навички та знання, які необхідні нашій Церкві та світу зараз. Ми віримо, що діти використовують кожен день те, що чують від Бога. Ми віримо, що діти – повноправні, активні члени Тіла Христова, і вони не менш важливі, ніж яка інша частина».

 

Існують ресурси, які можна використовувати на зібраннях /богослужіннях Армії Спасіння, нарівні з вивченням Біблії та іншим контентом для різних вікових груп. Деякі матеріали призначені для використання протягом тижнів напередодні Дня Молитви, тому керівникам недільних шкіл та груп молоді рекомендовано чим скоріше ознайомитися з  запропонованими заходами.

Капітан Маришка говорить: «Ми сподіваємось, що матеріал дозволить корпусам (церквами) створити простір для дітей та молоді. Якщо ми їх обіймаємо, ми обіймаємо Ісуса. Не бійтесь поставити їх у центр. Ви б не злякалися поставити Ісуса в центрі, чи не так? Просто насолоджуйся цим прекрасним Днем з кожним поколінням і дозвольте собі дивуватися и дивуватися тим, що діти та молодь можуть привнести».

Отчет IHQ Communications

Міжнародна штаб-квартира

Міжнародний день молитви за дітей та молодь 2021 вітає молодих людей бути «побаченими і почутими»