fbpx
 
Автор: Полковник Юстейн Нільсен.
 

Заклик всієї Армії Спасіння генерала Брайана Педдла до “віри в Євангеліє” (1)також може бути закликом всіх віруючих християнської церкви. Кредо Павла підтверджує силу Євангелія:

Бо я не соромлюся Євангелії: вона бо – сила Божа на спасіння кожному, хто вірує: перше юдеєві, а потім грекові, –
Римлянам 1:16

Однак віра проходить безліч етапів. 

В історії про жінку, яка хворіла протягом дванадцяти років (2), легко побачити декілька цих етапів. По-перше, ми читаємо, що “вона почула про Ісуса”. Знову ж Павло підтверджує, що “віра із слухання, а слухання через слово Христове.”(3). Далі ми дізнаємося, що “вона думала”. Це важливий етап, тому що це означає, що те, що ви чуєте, необхідно втілювати у своєму житті, і жінка подумала: “Якщо я тільки доторкнуся до його одягу, я зцілюся.” 

Однак, якщо віра зупиниться лише на цьому, то вона просто залишиться приємною і втішною думкою. На щастя, жінка зробила наступний крок і діяла згідно своєї віри, вона підійшла до Ісуса ззаду в натовпі і торкнулася Його плащаниці. 

Вона відчула миттєве зцілення, однак повторюся: якби вона зупинилося на цьому, то це було б лише зціленням і нічого більше. 

Ісус знав це. Ось чому я думаю, що Він хотів, аби вона вийшла привселюдно. Я вірю, що Ісус знав, хто торкався Його одягу, але Він мав почути це з вуст жінки. Дуже важливим етапом віри є сповідання віри і того, що сталося. Незважаючи на тремтіння, жінка теж була готова зробити цей крок і“сказала всю правду”

“Віра у Євангеліє” – означає діяти згідно нього на всіх її етапах, згаданих вище. Це питання спасіння, це питання ттого, аби принести життя. 

“Манна” на сьогодні:

Євангелія приносить життя!

—————————————– 
(1) ЗАКЛИК ДО ВІРИ У ЄВАНГЕЛІЄ: Розповсюджуючи добру новину ми повинні визнати Його силу для спасіння і трансформації. Через силу Святого Духа люди можуть бути звільнені від усього, що заважає їм досягти свого Богом даного потенціалу. 
(2) Марка 5:25-34 
(3) Римлянам 10:17

Принести життя