fbpx

Минуло три роки відтоді, як ми прибули до Молдови, отримавши призначення в Територію Східної Європи. Ми не могли собі навіть уявити, що нас очікує, але ми вірили в Бога, в Його ведення, напрямок і захист. 

У нас вже була можливість зустрітися з дивовижними людьми, які живуть в країнах, що входять до складу Території, а також ми стали свідками присутності Бога в житті Його людей. 

Ми навіть не припускали події, які трапилися в минулому році. Covid-19 застав всіх нас зненацька на початку 2020 року, а потім, в липні, ми приступили до свого нового призначення на посаді Територіальних Лідерів. Ми були розчаровані тим, що через обмеження COVID ми не могли переміщатися по Території і відвідувати Корпуси та Дивізійні Штаб-квартири. 

Однак, ми хочемо наголосити на тому, що виокремлювалося для нас з того моменту, як ми приїхали сюди, – це стійкість людей і пристрасть до молитви. Ми були на зборах і відчули неймовірну силу молитов народу Божого! 

 Якщо і був час, коли нам потрібно бути ближче до Бога і звернути свій голос до Нього, так це зараз. 

У нашому світі відбувається багато подій, які викликають занепокоєння і домінують в наших молитвах. Я впевнений, що ви молилися за тих, хто постраждав від пандемії COVID-19, і за тих, хто продовжував служити суспільству в цей найважчий час. 

Є багато того, що нам потрібно представити Богу в молитві … 

Міжнародна Штаб-квартира зазначила наше недавно розпочате служіння в Болгарії – тепер це 132-я країна, де служить Армія Спасіння. 

Ми запустили новий Територіальний Стратегічний План для Території Східної Європи під назвою «Віра і Мужність», заснований на Ісус Навин 1:9. Якщо ви ще не чули про цей захоплюючий  План, ви про нього почуєте незабаром. 

У зв’язку з усім, що відбувається, важливо, щоб у нас в Території був би насичений час молитви. 

Можливо, ми не зможемо зібратися разом особисто, але ми можемо зібратися разом і помолитися. 

Отже, як частина Території Східної Європи, ми хотіли б, щоб ви приєдналися до нас до 40 Днів Молитви. Це час Молитися за наші громади, країну, за питання соціальної справедливості, які впливають на людей в світі, Армію Спасіння і наші особисті відносини з Ісусом. 

 Вашим Лідерам Дивізій і Офіцерам Корпусів була направлена ​​інформація про вашу участь в цьому, і багато хто з вас надали коротке молитовне відео, яке буде розміщуватися на веб-сайтах Східної Території і в соціальних мережах кожен день з 13 квітня по 22 травня 2021 року. 

 По закінченню завершиться Недільним Зобов’язанням 23 травня, де кожна людина, яка відвідує Армію Спасіння, буде покликана поглянути на свої стосунки з Ісусом і на те, які зміни Він робить в житті тих, хто віддає Йому свою віру і мужність. 

Ми з нетерпінням чекаємо на те, що Бог збирається робити в нас і через нас, коли ми смиряємо  себе і молимося. Ми молимося про те, щоб ви приєдналися до нас в Молитві протягом цих 40 днів. 

Нехай Господь благословить Бог кожного в ці знаменні дні в житті Території. 

Ресурси 40 Днів Молитви

40 Днів Молитви