fbpx

В цьому році в сонячні дні червня, з восьмого по десяте, Армія Спасіння відзначила двадцять п’ять років свого чудового служіння в Україні. Будучи молодою та красивою, Армія Спасіння в Україні святкувала свій ювілей під гаслом: «Подяка за минуле, Віра в майбутнє».

На захід святкування прибули 170 делегатів з усіх корпусів України, почесні гості з ТШК: полковники Юстін і Магна Вай Нільсен, полковники Келвін і Шарлін Петибридж, майори Біат Рідер та Аннетт Рідер-Пелл, майор Галина Бурлаку та Капітан Володимир Коренівський, а також почесний гість із США Майор Стів Морріс (командувач Дивізії Алабама, Луїзіана і Міссісіпі). Благословенням для ювілею була участь запрошеного спікера Комісара  Марії Віллермарк, командувача Армією Спасіння Території Німеччини, Польщі та Литви, яка очолювала Дивізію Україна протягом декількох років.

У святкуванні  приймав участь оркестр з корпусу Вінтон з тридцяти п’яти музикантів, а також музикантів з Канади та України. Оркестр з великим успіхом виступав перед киянами та гостями столиці, виконуючи духовну, класичну та популярну музику в парку «Перемога». Усі служіння в період ювілею також супроводжувалися музикою у виконанні оркестру, українських музичних колективів з різних корпусів України.

В парку на величезній території для дітей були проведені веселі розважальні програми з заохочувальними призами. Змістовна театральна прем’єра «Тринадцята зірка» про протидію торгівлі людьми у виконанні театральної трупи з корпусу Дніпро, не залишила  нікого байдужим.

Під час офіційних заходів святкування ювілею Армії Спасіння в Україні було прийнято два молодших солдата, п’ять старших солдатів і вісім чоловік офіційно стали друзями Армії Спасіння в Україні.

У неділю десятого червня відбулося святкове Служіння, присвячене 25-річчю Армії Спасіння в Україні. Надихаюча  проповідь запрошеного спікера Комісара Марі Віллермарк захопила серця і душі делегатів Конґресу.

Важливою подією Конґресу було присвоєння статусу Корпус Аутпосту Львів. Секретар з Програм Території Східної  Європи Майор Біат Рідер офіційно передав прапор Корпусу Львів Дивізії Україна.

Свідчення, молитви, прославляння проходили в атмосфері розуміння належності до однієї сім’ї у Христі.

Командувач дивізії Україна Майор В’ячеслав Котруца висловив слова щирої вдячності всім гостям та делегатам Конгресу за участь у святкуванні такої важливої ​​та знаменної  ​​дати для Дивізії Україна та Території Східної  Європи. Святкування  було завершено закликом Директора по жіночому служінню  Майора Олени Котруца до молитви про мир  всіх присутніх.

 

Відбувся Конгрес святкування 25-ї річниці Армії Спасіння в Україні