fbpx

В перший день жовтня в світі  відзначається Міжнародний день людей похилого віку, який було започатковано відзначати з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 14-го грудня 1990-го року.

Повага до людей похилого віку – одна з цінностей суспільства. Сьогодні це важливе нагадування  світовій спільноті про глибокий гуманітарний обов’язок бути турботливими та милосердними до найстаршого та найдосвідченішого покоління.  Люди поважного віку – це скарб нації, джерело народної мудрості. 

Дивізії і Регіон Армії Спасіння Території Східної Європи проводять дії практичної підтримки людей похилого віку, знаходять потрібні слова, бо людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це по милості Божій їй вдалося.

 

Різні цікаві Програми в корпусах Дивізій і Регіону  дозволяють підтримувати найголовніше бажання у людей старшого покоління – бажання жити. Продовольчі набори, гігієнічні засоби, одяг, взуття, а також душевне спілкування, під час яких шановні, мудрі дідусі і бабусі відкривають свої душі.  – надають впевненість старшим людям, що про них піклуються.  А різноманітні гуртки  Програм  в корпусах, від кулінарії з вивченням різних напрямків світової та національної кухні, наприклад, кухні ф’южин, до занять фізкультурою та творчістю, дозволяють отримати  найстаршому поколінню більше спокою та світла в душі.

 

Автор – Іван Березкін

Територія Східної Європи

Міжнародний день людей похилого віку весь світ відзначає першого жовтня