fbpx

З 1 липня 2020 року полковники Юстейн  та Магна Нільсени отримають нові призначення на свою рідну Територію. Полковник Юстейн  займе  посаду Старшого Радника Відділу Програм, а полковник Магна буде Старшим Радником Відділу Персоналу Території Норвегії та Ісландії.

Полковники Нільсени провели вісім років в Території Східної Європи, а останні п’ять років – Головним Секретарем / Секретарем  Території з Жіночого Служіння, а з січня 2018 – Територіальні Лідери.

Під час служби в Території вони зробили вагомий внесок в життя Території, всім їх буде не вистачати.

З 1 липня 2020 року діючий  Головний Секретар та Секретар з Жіночого Служіння Території, підполковники Кельвін та Шарелін  Петібрідж  займуть посади Лідерів Території Східної Європи в званні полковників.

Полковник Кельвін Петібрідж буде Командувачем Території, а полковник Шарелін Петібрідж буде Президентом Території з Жіночих Служінь та Секретарем з Духовного Розвитку.

Підполковники Петібрідж приїхали до Східної Європи з Території Австралії у квітні 2018 року. Вони  офіцери вже 37 років і мають  великий досвід. Вони були Офіцерами Корпусу, Дивізійними Лідерами  до  призначення  в ТШК Східної Території Австралії. В TШК  Австралії, полковник Келвін був Секретарем з питань Ділового Адміністрування до призначення на посаду  Начальника Управління під час формування Австралійської Території. У цей період полковник Шарелін була Помічником Секретаря з Персоналу перед тим, як взяти на себе роль Територіального Секретаря з Жіночих Служінь.

У підполковників Келвіна та  Шарелін  троє дорослих дітей, які одружені, та шість онуків.

Також, 1 липня 2020 року майори Анн та Річард Борретт, які в даний час є Дивізійними Лідерами в Шотландії, приєднаються до  Території  Східної Європи. Майор Річард буде Головним Секретарем, а майор Анн – Територіальним Секретарем з Жіночих Служінь  та Секретарем з Персоналу у званні підполковників.

Майори Анн та Річард одружені 34 роки та мають двох дітей. Цього року  дочка Ханна стане  офіцером, а  син Едвард працює в Армії Спасіння в  Pioneer Church разом зі своєю дружиною Софією. Майори Анн та Річард – офіцери   вже 27 років і були частиною Сесії Вісника Ісуса. Вони були Офіцерами Корпусу , Молодіжними Офіцерами та працювали в Коледжі Вільяма Бута. На протязі 10 років вони працювали в ДШК, де відповідали  за Євангелізм, Кандидатів та Офіцерів, а згодом,  як Дивізійні Лідери. Вони наголошують на тому, що «на протязі  багатьох років ми відчували, що Бог закликає нас працювати за межами Території Великої Британії та Північної Ірландії. Саме зараз – це  ідеальна можливість служити в Території Східної Європи, відкликаючись на цей заклик. 

У 2017 році ми були благословенні провести деякий час в Території Східної Європи разом з іншими Дивізійними Лідерами Території Великої Британії та Північної Ірландії. Під час одного вечора з персоналом TШК в Молдові ми обидва відчули ворушіння в серці, і Бог сказав: “Ви повернетесь!” – Він бачив невидиме! Тому ми раді незабаром приєднатися до вас і дотримуватись обіцянки, що Бог з нами, і надалі будемо розкривати Його Волю та Мету  Території Східної Європи».

Нові призначення в Території Східної Європи